Despre noi

Suntem o echipa tanara de pescari pasionati, Iulian si Mihai Dogaru, si ne-am hotarat sa venim in sprijinul dumneavoastra cu un vaporas profesional si sa va privam de neplacerile si esecurile cu care credem ca v-ati intanlit pe baltile de pescuit sportiv.

Am cautat ca navomodelul  pe care il comercializam sa satisfaca toate cerintele pentru o partida de pescuit de calitate fara a mai fi nevoiti sa platiti in plus la dotarile standard ale navodelului. Deasemenea vaporasele le-am echipat cu componente profesionale pentru a avea anduranta in timp si la uzura .

Navomodelele au fost scoase la vanzare dupa ce s-au facut teste timp de un an de zile pentru a ajunge la o configuratie cat mai performanta si la un pret avantajos . Asadar am incercat sa eliminam costurile suplimentare ca intr-un final navomodelul sa aiba raportul calitate – pret corect.

In continuare va ascultam cererile in functie de nevoile dumnevoastra pentru ca urmatoarele navomodele sa satisfaca nevoiele tuturor tipurilor de pescari

Cu  stima  echipa  “Carp Finder